Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk

Røkt ørret i potetlefse med snøfrisk

Ingredienser

400 gr røkt ørret
4 stk potetlefse
ruccolasalat

Snøfriskkrem

1 ss frisk gressløk
100 gr snøfrisk naturell
3 ss lettrømme
0,5 ts dijonsennep
salt
pepper

Saus

2 ss honning
1 ss dijonsennep
1 ss sennep
1 dl olje
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Det ser like friskt ut som det smaker, og det er raskt å lage røkt ørret i potetlefse. Oppskriften passer godt når du skal lage tapas til fest eller snacks til hjemmekos.

  1. Skjær røkt ørret i tynne skiver.
  2. Finhakk gressløk og bland med de andre ingrediensene til snøfriskkremen. Smak til med salt og pepper.
  3. Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak til med salt og pepper.
  4. Smør et tynt lag snøfriskkrem på potetlefsene, legg ørretskiver over og smør deretter på et tynt lag med saus.
  5. Legg til slutt litt ruccolasalat på toppen.
  6. Rull lefsen sammen, del i passende biter og server.

Oppskrift fra