Seibiff med løk

Seibiff med løk

Ingredienser

1 kg seifilet
hvetemel
smør
salt
1 pepper
0,5 stk løk
poteter
finkuttet gressløk
1 smeltet smør

Råkost

6 stk gulrøtter
sitronsaft

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Seibiff med løk er en god hverdagsklassiker som hele familien kan like. Panert sei er god og barnevennlig fiskemiddag. Denne oppskriften på seibiff serveres som tradisjonelt med stekt løk, kokte poteter og råkost.

  1. Del seien i biter. Bland hvetemel med salt og pepper. Kutt løken i skiver og stek den i rikelig med smør til den blir gyllenbrun. Vend fisken i melet og stek på middels varme til den får en fin stekeskorpe.
  2. Fordel løken over fisken. Mens dette koser seg i pannen, riv gulrøttene og gi en skvis sitronsaft. Server med nykokte poteter, finkuttet gressløk og smeltet smør.
    Fordel
løken over fisken. Mens dette koser seg i pannen, riv gulrøttene og gi
en skvis sitronsaft. Server med nykokte poteter, finkuttet gressløk og
smeltet smør.
  3. Dette er en enkel og velsmakende rett. God appetitt!