Seigryte à la Thailand

Seigryte à la Thailand
Litt sunnere

Ingredienser

Seigryte à la Thailand

500 g seifilet
400 g grønnsaker etter smak
1 boks kokosmelk
1 pakke eggnudler
2 ts østerssaus
1 stk lime
1 neve frisk koriander
2 ss grønn currypasta

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Fiskegryte med sei er rask thaimat som smaker fortreffelig! Dette er en oppskrift på sei som er både god og sunn, med smak av Thailand og Asia.

  1. Rask thaimat som smaker fortreffelig! Bytt gjerne ut sei med breiflabb eller scampi.
    Rask thaimat som smaker fortreffelig! Bytt gjerne ut sei med breiflabb eller scampi.
  2. Rens og kutt grønnsaker. Rørestek dem til de knapt er møre, ca. 3 min. Tilsett kokosmelk, currypasta, østerssaus og limesaft.
    Rens og kutt grønnsaker. Rørestek dem til de knapt er møre, ca. 3 min. Tilsett kokosmelk, currypasta, østerssaus og limesaft.
  3. Del seifilet i biter, ha bitene i woken og la trekke i ca. 2-3 min. Hakk koriander.
    Del seifilet i biter, ha bitene i woken og la trekke i ca. 2-3 min. Hakk koriander.
  4. Kok nudler etter anvisning på pakken. Server gryten med nudler og hakket koriander.
    Kok nudler etter anvisning på pakken. Server gryten med nudler og hakket koriander.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Tips

Prøv en sunnere variant! Fullkornsnudler er en kilde til kostfiber. Bytt gjerne ut sei med breiflabb eller scampi.

Relaterte oppskrifter