Steike fin fiskeburger

Steike fin fiskeburger
Litt sunnere

Ingredienser

Steike fin

4 stk Lofoten 86% Grov fiskeburger med ørret og kveite
100 gr røkelaks
8 skiver landbrød
pepperrotkrem eller remulade
1 stk hjertesalat
1 stk vårløk
krepsehaler

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Steike fin er et svært anvendelig nordnorsk uttrykk, passer like fint til burgere som til vær og tiltrekkende personer, kan brukes i kortform til å forsterke andre adjektiv (steike god, steike gal, steike tuillat).

  1. Grill eller stek burgeren ca. 2 min på hver side
    Grill eller stek burgeren ca. 2 min på hver side
  2. Legg den på et brød smurt med pepperrotkrem (eller remulade) og med hjertesalat oppå.
    Legg den på et brød smurt med pepperrotkrem (eller remulade) og med hjertesalat oppå.
  3. Topp deretter med vårløk, krepsehaler og røkelaks.
    Topp deretter med vårløk, krepsehaler og røkelaks.

Oppskrift fra

Tips

Fiskekaker med en høy prosentandel fisk, gjør middagen enda litt sunnere!

Relaterte oppskrifter