Stekt laks med brokkoli og soyasmør

Stekt laks med brokkoli og soyasmør
Litt sunnere

Ingredienser

750 g laksefilet
1 bunt brokkoli
75 g smør
3 ss soyasaus
pepper
2 cm frisk ingefær
salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Familierett inspirert av Asia. Stekt laks med brokkoli og soyasmør er et perfekt middagstips som lett blir en ny middagsfavoritt. Stekt laks smaker godt med ris eller couscous til.

  1. Spennende og asiatiskinspirert familierett! Godt med ris, poteter eller couscous
    Spennende og asiatiskinspirert familierett! Godt med ris, poteter eller couscous
  2. Del laksen i fire, krydre med salt og pepper og grill eller stek fisken gyllen på begge sider, ca. 4 min.
    Del laksen i fire, krydre med salt og pepper og grill eller stek fisken gyllen på begge sider, ca. 4 min.
  3. Del og kok brokkoli mør i lettsaltet vann.
    Del og kok brokkoli mør i lettsaltet vann.
  4. Smelt smør i en stekepanne, ha i finrevet ingefær og la det bli gyllenbrunt, tilsett soyasaus.
    Smelt smør i en stekepanne, ha i finrevet ingefær og la det bli gyllenbrunt, tilsett soyasaus.
  5. Server laks med grønnsaker og saus.
    Server laks med grønnsaker og saus.
  6. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!