Stekt torsk med bacon og potetmos

Stekt torsk med bacon og potetmos
Litt sunnere

Ingredienser

Stekt torsk med potetmos og rosenkål

750 g torskefilet
900 g potetmos
2 dl melk
300 g rosenkål
200 g bacon
100 g smør
salt
pepper
olje til steking

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Saftig, sunn og smaksrik familiemiddag! Denne oppskriften på stekt torsk er enkel og passer utmerket sammen med bacon, potetmos og rosenkål.

  1. Saftig, sunn og smaksrik familiemiddag! Bytt gjerne ut potetmos og rosenkål med ris og indisk krydrede grønnsaker.
    Saftig, sunn og smaksrik familiemiddag! Bytt gjerne ut potetmos og rosenkål med ris og indisk krydrede grønnsaker.
  2. Lag potetmos etter anvisningen på pakken. Tilsett kokvarm melk under omrøring og rør inn smør. Smak til med salt og pepper.
    Lag potetmos etter anvisningen på pakken. Tilsett kokvarm melk under omrøring og rør inn smør. Smak til med salt og pepper.
  3. Del og kok rosenkål knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3-4 min, og la renne av. Skjær bacon i biter og sprøstek i olje i pannen, ha i rosenkål og stek i ca. 2 min.
    Del og kok rosenkål knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3-4 min, og la renne av. Skjær bacon i biter og sprøstek i olje i pannen, ha i rosenkål og stek i ca. 2 min.
  4. Del torskefileter i fire biter, krydre med salt og pepper, og stek i olje i en stekepanne, ca. 3 min på hver side. Server med potetmos og rosenkål.
    Del torskefileter i fire biter, krydre med salt og pepper, og stek i olje i en stekepanne, ca. 3 min på hver side. Server med potetmos og rosenkål.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!