Tomatsild med ananas

Tomatsild med ananas

Ingredienser

2 glass tomatsild
2 skiver ananas
1 dl sylteagurk
2 ss frisk dill
1 dl ananasjuice
1 ts peppermix

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Tomatsild er en klassiker blant påleggssild. I denne oppskriften har vi gitt den klassiske varianten en liten vri ved å tilsette ananas som gjør den litt friskere på smak.

  1. Skjær ananas i biter, sylteagurk i små terninger og grovhakk dill.
  2. Hell tomatsausen fra silden i en bolle og tilsett ananasjuice og dill.
  3. Tilsett peppermix og smak til sausen.
  4. Legg sild, ananas og sylteagurk lagvis i et glass eller krukke.
  5. Hell over sausen og legg på lokk.
  6. Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Oppskrift fra