Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem

Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem

Ingredienser

Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem

8 stk tortillas, mais eller hvete
2 dl matolje
250 gr torsk
1,5 stk lime, juicen av
2 ss olivenolje
0,5 stk rød chili
1 fedd hvitløk
0,5 ss fersk ingefær, finhakket
0,5 porsjon gul salsa
0,5 porsjon guacamolekrem
0,5 stk mango

Vanskelighetsgrad

Middels

Ceviche er fisk marinert i lime, friskt, sunt og veldig godt! Tostada er sprø tortilla. I denne oppskriften med torsk, gul salsa og guacamole.

  1. Ceviche er fisk marinert i lime, friskt, sunt og veldig godt! Bak små tortillas eller stikk ut små sirkler fra ferdige. Stek dem sprø i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.
    Ceviche er fisk marinert i lime, friskt, sunt og veldig godt! 
Bak små tortillas eller stikk ut små sirkler fra ferdige. Stek dem sprø i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.
  2. Kutt torskefileten i 1 cm tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær.
    Kutt torskefileten i 1 cm tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk og ingefær.
  3. La marinere i minimum 5 min.
    La marinere i minimum 5 min.
  4. Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø tortillaene, litt av fisken over, og topp med guacamolekrem og en skive mango. Klar til servering.
    Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø tortillaene, litt av fisken over, og topp med guacamolekrem og en skive mango. Klar til servering.