Stekt torsk i serranoskinke og rømmesaus

Stekt torsk i serranoskinke og rømmesaus

Ingredienser

Sennepstorsk i serranoskinke med rømmesaus

800 g torskefilet
1 ss dijonsennep
8 skiver serranoskinke
300 g blandet salat
100 g pillede reker
3 dl rømme
0,5 stk saften av sitron
1 ss sweet chilisaus
salt
1 bunt gressløk
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Denne oppskriften på stekt torsk i serranoskinke med rømmesaus er en deilig middagsrett som vekker sommerminner!

  1. Denne oppskriften på stekt torsk i serranoskinke med rømmesaus er en deilig middagsrett som vekker sommerminner!
    Denne oppskriften på stekt torsk i serranoskinke med rømmesaus er en deilig middagsrett som vekker sommerminner!
  2. Hakk gressløk og reker og bland med rømme og sitronsaft. Rør inn sweet chilisaus og smak til med salt og pepper.
    Hakk gressløk og reker og bland med rømme og sitronsaft. Rør inn sweet chilisaus og smak til med salt og pepper.
  3. Rens og del fiskefileten i 8 biter, smør litt sennep på hver bit og surr bitene med serranoskinke.
    Rens og del fiskefileten i 8 biter, smør litt sennep på hver bit og surr bitene med serranoskinke.
  4. Grill, eller stek fiskebitene i en grillpanne på sterk varme i ca. 4-5 min. og server med rømmesaus og salat.
    Grill, eller stek fiskebitene i en grillpanne på sterk varme i ca. 4-5 min. og server med rømmesaus og salat.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!