Stekt torsk med grønnsaker og teriyakisaus

Stekt torsk med grønnsaker og teriyakisaus
Litt sunnere

Ingredienser

Pannestekt torsk med teriyakisaus og grønnsaker

750 g torskefilet
400 g grønnsaker etter smak
2 cm frisk ingefær
1 stk lime. saften av
1 dl teriyakisaus
2 fedd hvitløk
2 ss sesamfrø
olje til steking
smør

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig oppskrift på torsk med grønnsaker og teriyakisaus. Teriyakisaus smaker deilig til torsk, og kan fort bli familiens yndlingssaus.

  1. Ingredienser. Teriyakisaus kan byttes ut med soyasaus eller valgfri woksaus. Server gjerne med ris.
    Ingredienser. Teriyakisaus kan byttes ut med soyasaus eller valgfri woksaus. Server gjerne med ris.
  2. Rens og kutt grønnsakene. Rens og del torskefileten i fire. Her ser du hvordan du kan steke torsk.
    Rens og kutt grønnsakene. Rens og del torskefileten i fire. Her ser du hvordan du kan steke torsk.
  3. Stek torsken i olje i en stekepanne, ca. 2-3 min. på hver side. Riv ingefær og ha i pannen. Tilsett smør og teriyakisaus, og la surre med fisken i ca. 2 min.
    Stek torsken i olje i en stekepanne, ca. 2-3 min. på hver side. Riv ingefær og ha i pannen. Tilsett smør og teriyakisaus, og la surre med fisken i ca. 2 min.
  4. Finhakk hvitløk. Rist sesamfrø i tørr panne, eller bruk ferdigristede. Rørestek hvitløk og grønnskaer i olje i en wok eller stekepanne, til de er knapt møre. Ha over sesamfrø og limesaft, og server til torsken.
    Finhakk hvitløk. Rist sesamfrø i tørr panne, eller bruk ferdigristede. Rørestek hvitløk og grønnskaer i olje i en wok eller stekepanne, til de er knapt møre. Ha over sesamfrø og limesaft, og server til torsken.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!