Bruschetta med kamskjell og kaviar

Bruschetta med kamskjell og kaviar

Ingredienser

12 små loffskiver
olivenolje
3 stk kamskjell
2 -3 hvitløkbåter
1 stk mozzarellaost
2 ss lakserogn
salt og pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Godt som en liten forrett, til tapasbufféten eller koldtbordet.

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Drypp olivenolje på brødskivene og gni dem inn med hvitløk.
  3. Skjær osten i 12 tynne skiver og legg dem på brødet. Rist brødet i ovn ved 200 grader i 2—3 minutter, til osten så vidt begynner å smelte.
  4. Dryss en anelse salt og pepper på  kamskjellene og stek dem  i olje, 1 minutt på hver side. Skjær dem i små terninger, som fordeles på skivene. Legg på en topp kaviar, eventuelt også dill eller annet grønt.

Oppskrift fra