Crostini med kongekrabbe

Crostini med kongekrabbe

Ingredienser

kongekrabbeklør
8 skiver baguette
olje til steking
1 stk rød chilipepper
1 fedd hvitløk
revet skall og saften av
noen blader salat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Crostini er et stykke ristet brød som kan dekkes med nesten hva som helst til en liten godbit. Her har vi brukt kongekrabbe. Du kan godt prøve vanlig krabbe.

  1. Stek brødskivene gylne og sprø i olje. Ta dem opp og la dem renne av på kjøkkenpapir.
  2. Rens chilipepper for frø og finhakk fruktkjøttet. Finhakk hvitløken. Rens krabben og del den i mindre stykker.
  3. Bland krabbekjøttet med chilipepper, hvitløk, og revet skall og saft av lime.
  4. Legg salat på brødskivene og fordel krabbeblandingen over.

Oppskrift fra