Crostini med krabbe, fennikel og eple

Crostini med krabbe, fennikel og eple

Ingredienser

1 stk baguette, i tynne skiver
2 ss rapsolje
2 stk fylte krabbeskjell
1 stk fennikel, i tynne skiver
1 stk syrlig eple, i tynne strimler
2 ss lakserogn

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Denne oppskriften på krabbe-crostini med fennikel og eple er en lett og elegant forrett, som også kan serveres som kanapéer eller en liten appetittvekker.

  1. Stek baguettskivene i olje i en stekepanne til de er gyllne og sprø.
  2. Topp baguettskivene med krabbekjøtt, fennikel, eple og lakserogn. Pynt gjerne med finhakket gressløk og dill.
    Topp baguettskivene med krabbekjøtt, fennikel, eple og lakserogn. Pynt gjerne med finhakket gressløk og dill.
  3. Disse krabbe-crostiniene passer perfekt som en liten appetittvekker før middagen, men også som kveldskos eller en liten forrett.