Grillet sjøkreps med mangosalat

Grillet sjøkreps med mangosalat

Ingredienser

2 stk sjøkreps, 2-3 sjøkreps per person
smør
chili
sjalottløk
hvitløk
pepper

Mangosalat

mango
avocado
agurk
koriander
chili
ingefær
lime
pepper
ruccula

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Sjøkreps smaker utmerket sammen med en lett mangosalat. Server gjerne som forrett eller kosemat!

  1. Start med å dele opp krepsene og legg dem i en ildfast form. Bland smør med finhakket chili, sjalottløk, hvitløk og pepper.
  2. Smør et godt lag med urtesmør på kjøttsiden av skalldyrene før du legger dem på grillen eller i ovnen. Når smøret er smeltet er som regel skalldyrene klare. Steketiden vil variere fra ovn til grill. Serveres med en gang med en fargerik mangosalat til.
    Smør et godt lag med urtesmør på kjøttsiden
av skalldyrene før du legger dem på grillen eller
i ovnen. Når smøret er smeltet er som regel
skalldyrene klare. Steketiden vil variere fra ovn
til grill. Serveres med en gang med en fargerik
mangosalat til.
  3. Kutt mango, avokado og agurk i små terninger. Bland sammen med finhakket koriander, chili, ingefær, lime, svart pepper og ruccola.