Kongekrabbesalat

Kongekrabbesalat
Litt sunnere

Ingredienser

2 stk kongekrabbeklør , store, kokt
1 stk sjalottløk , finhakket
4 -5 ss mango , finhakket
1 stk avokado , finhakket
3 stk olivenolje
0,5 ts rød chili , finhakket
2 ss friske urter hakket, f.eks. kjørvel og persille
0,5 stk sitron , saften av
4 stk brødskiver , lyst brød, ristet

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Frisk og herlig salat med kongekrabbe, av Christer Berens.

  1. Bland alle ingrediensene til salaten og la den stå å trekke et par timer.
  2. Rist brødskivene, enten i ovnen eller i brødrister.
  3. Dander salaten over toastet brød og server.
  4. Drikke: Et glass musserende vin eller en tørr rosévin passer perfekt til.