Krabbe gratinert med parmesan

Krabbe gratinert med parmesan

Ingredienser

Krabbe gratinert med parmesan

4 stk krabbeskjell
2 ss frisk persille, finhakket
2 ss frisk dill, finhakket
1 stk sitron
1 fedd hvitløk, knust
1 stk sjalottløk, finhakket
1 dl kremfløte
4 ss revet parmesan

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Krabbe gratinert i ovnen med et dryss parmesan, skikkelig kosemat!

  1. Ha krabbekjøttet i en bolle og vask krabbeskjellene godt med lunkent vann. Sett disse til side.
    Ha krabbekjøttet i en bolle og vask krabbeskjellene godt med lunkent vann. Sett disse til side.
  2. Bland krabbekjøttet med finhakket persille, dill, sitronskall, hvitløk, sjalottløk og fløte.
  3. Ha blandingen tilbake i de rene krabbeskjellene, dryss over revet parmesan og gratinér i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Mot slutten av steketiden kan du godt sette på grillelementet et par minutter.
  4. Servér med grønn salat, sitronbåter og godt brød.
    Servér med grønn salat, sitronbåter og godt brød.