Krabbe-quesedillas

Krabbe-quesedillas

Ingredienser

2 stk fylte krabbeskjell
2 ss sweet chilisaus
1 stk rødløk, finhakket
4 ss koriander, finhakket
salt
pepper
4 stk grove tortillalefser
150 g revet ost
2 ss rapsolje

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

To fluer i en smekk! Prøv sjømat middag og meksikansk fiesta ved deilig quesadillas med krabbekjøtt. Server gjerne med grønn salat, sweet chilisaus og kesam ved siden av.

  1. Ta ut krabbekjøttet av skjellene og bland det med sweet chilisaus, rødløk og koriander. Smak til med salt og pepper.
  2. Fordel krabbekjøttet på tortillalefsene og strø over revet ost. Brett lefsene i to og stek dem olje til de er gyllne og osten har smeltet.
    Fordel krabbekjøttet på tortillalefsene og strø over revet ost. Brett lefsene i to og stek dem olje til de er gyllne og osten har smeltet.
  3. Server gjerne med grønn salat, sweet chilisaus og kesam ved siden av.