Krabbeklør med urtesmør

Krabbeklør med urtesmør

Ingredienser

Krabbeklør med urtesmør

12 stk krabbeklør, rensede
4 ss smør
3 ss friske urter, finhakket som dill, persille, kjørvel, estragon
1 fedd hvitløk, knust
1 klype salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Krabbeklør gjør seg godt til forrett, tapas eller snacks. Dette er en lekker liten snack eller forrett som tar minimalt med tid å lage og i denne oppskriften får de en god smak med urtesmør.

  1. Smelt smøret i en kasserolle sammen med knust hvitløk og urter. Pass på så smøret ikke blir brunt og smak til med litt salt. Rens krabbeklørne.
    Smelt smøret i en kasserolle sammen med knust hvitløk og urter. 
Pass på så smøret ikke blir brunt og smak til med litt salt. Rens krabbeklørne.
  2. Legg krabbeklørne på et fat sammen med en skål med urtesmør til å dyppe i.
    Legg krabbeklørne på et fat sammen med en skål med urtesmør til å dyppe i.