Kremet tagliatelle med scampi og grønnsaker

Kremet tagliatelle med scampi og grønnsaker

Ingredienser

1 pose scampi, gjerne ferdigkokte
1 stk chili
3 stk hvitløksfedd
2 stk sjalottløk
1 stk rødløk
2 stk gulrøtter
1 stk paprika
0,5 stk squash
olivenolje
2 pk fersk tagliatelle
3 dl matfløte
saften av lime
salt
1 pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En deilig pastarett oppskrift som smaker godt til hverdag og i helgen. Prøv scampi og grønnsaker på en seng av kremet tagliatelle.

  1. Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Skjær rødløken i skiver, gulrøttene i tynne staver, paprika og squash i grove biter.
  2. Kok pastaen etter anvisning på pakken, og kok gulrøttene i samme vann. Stek squashen.
  3. Fres chili, hvitløk, sjalottløk og paprika i en stekepanne. Tilsett scampi og fløte. Kok opp. Tilsett ferdigkokt pasta, gulrøtter, squash og rødløk. Smak til med lime, salt og pepper.