Små reketacos med grønn salsa, agurk- og chilisalat

Små reketacos med grønn salsa, agurk- og chilisalat
Litt sunnere

Ingredienser

Små reketacos med grønn salsa, agurk- og chilisalat

12 stk mais- eller hvetetortillas (8-10 cm i diameter) Bak selv eller kjøp ferdige.
200 g pillede reker
100 g agurk- og chilisalat (se egen oppskrift)
1 porsjon grønn salsa (se egen oppskrift)
1 stk lime, til pynt
peanøtter, til pynt

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Små reketacos med grønn salsa, agurk- og chilisalat

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
    Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
  2. Lag agurk- og chilisalat (se egen oppskrift), men kutt agurken i terninger i stedet for strimler og bland deretter i rekene. Kjør alle ingrediensene til den grønne salsaen i blender. Legg litt av salsaen i bunnen av tortillaene med reker, agurk- og chilisalat på toppen.
    Lag agurk- og chilisalat (se egen oppskrift), men kutt agurken i terninger i stedet for strimler og bland deretter i rekene. Kjør alle ingrediensene til den grønne salsaen i blender. Legg litt av salsaen i bunnen av tortillaene med reker, agurk- og chilisalat på toppen.
  3. Pynt med limebåter og peanøtter.
    Pynt med limebåter og peanøtter.