Boysenbær Bær

Boysenbær

Boysenbær er en krysning mellom bringebær og bjørnebær. Bæret er noe større enn både bringebær og bjørnebær og fargen er mørk lilla eller svart.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Litt om Boysenbær

Beskrivelse

Boysenbær er en krysning mellom bringebær og bjørnebær. Bæret er noe større enn både bringebær og bjørnebær og fargen er mørk lilla eller svart. I form og fasong ser boysenbær ut som et bringebær. Fruktkjøttet er mørkt og saftig og smaken er god. Boysenbær har en noe løsere konsistens enn bjørnebær og holder derfor ikke så godt på formen.

Anvendelse/bruksområde

Boysenbær kan spises naturell alene eller sammen med andre bær til is eller andre desserter. Boysenbær kan også brukes som pynt på bløtkaker eller sammen med andre bær i pai. Deilig også som fyll i bløtkaker eller rullekaker.

Oppbevaring

Boysenbær er meget ømtålige for all slags behandling. De har svært kort holdbarhet og blir fort bløte. Best oppbevaring for boysenbær er så nær 0 °C som mulig.

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.