Lime Frukt

Lime

Lime er noe mildere enn sitron, men kan oppleves bitrere. Den er uunnværlig i det thailandske kjøkkenet, og kan brukes som smakssetter på samme måte som sitron og eddik.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Tips

Bruk limejuice som smakssetter i meksikansk og asiatisk mat.

Litt om Lime

Anvendelse/bruksområde

Saften av lime er fin å bruke i supper, særlig fisk- og skalldyrsupper. Syre innholdet gjør at limejuicen konserverer varene den kommer i kontakt med. Fisk og kjøtt som marineres i lime, blir mer saftig etter varmebehandling.

Mer informasjon

Les mer om lime her:

www.frukt.no

http://www.frukt.no/sok/?searchText=lime

www.bama.no

http://www.bama.no/eway/no/frukt/sitrus/lime/index.aspx

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.