Nektarin Frukt

Nektarin

Nektarinen kan se ut som et eple, ved første øyekast. Det saftige, søte og myke fruktkjøttet smaker omtrent som fersken. Nektarin kan gjerne spises naturell med skallet på, men skal du bruke den i matlaging, bør den skrelles.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Tips

Skal du skrelle mange nektariner, kan du legge dem i kokende vann i et halvt minutt, og deretter over i isvann. Da kan du lett dra av skallet.

Litt om Nektarin

Mer informasjon

Les mer om nektarin her:

www.frukt.no

http://www.frukt.no/sok/?searchText=nektarin

www.bama.no

http://www.bama.no/eway/no/frukt/nektarin/index.aspx

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.