Hjertesalat Grønnsaker

Hjertesalat

Hjertesalat, gemsalat og babysalat er alle navn på det lille, men svært så populære salathodet. Med en delikat smak, både søt og litt bitter, og en crispy konsistens som holder selv lenge etter at dressingen er tilsatt, er det ikke rart at hjertesalaten har blitt en yndling.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Litt om Hjertesalat

Anvendelse/bruksområde

Partysalat, på grillen, i matpakka, i potetsalaten, i wokken - hjertesalaten er en allsidig salat.

Fangst

Hjertesalaten skal ha tette, crispy blader og fin frisk farge.

Oppbevaring

Oppbevar salaten i kjøleskap ved 2-4 ºC, gjerne pakket i plastpose eller i lukket plastboks.

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.