Enkel pico de gallo

Enkel pico de gallo
Litt sunnere

Ingredienser

Enkel salsa

4 stk tomater (plommetomater)
1 god kvast koriander
1 stk rødløk
2 fedd hvitløk
1 stk chili
1 ss olivenolje (f.eks. Jacobs Utvalgte)
0,5 stk lime
1 ts salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Enkel oppskrift på god salsa "fresca", som er et must til tex-mex middagen! Pico de gallo er en tradisjonell meksikansk salsa, som passer godt til meksikanske retter som taco, fajitas og annen tex-mex mat.

  1. Denne salsaen kan godt hvile litt før du serverer den, men den smaker best samme dag.
    Denne salsaen kan godt hvile litt før du serverer den, men den smaker best samme dag.
  2. Grovhakk tomater og koriander. Bland med finhakket løk, hvitløk, og chili uten frø.Tilsett olivenolje, limejuice og smak til med salt og pepper.
    Grovhakk tomater og koriander. Bland med finhakket løk, hvitløk, og chili uten frø.Tilsett olivenolje, limejuice og smak til med salt og pepper.
  3. La stå i opptil én time før servering.
    La stå i opptil én time før servering.