Grillet paprika, mango og chilisalsa

Grillet paprika, mango og chilisalsa
Litt sunnere

Ingredienser

3 stk røde paprika
1 -2 stk røde chili
1 stk mango
2 stk vårløk
4 ss olivenolje
1 stk lime
1 ss balsamicoeddik , gjerne en tykk søt type
frisk koriander
salt
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Friskt, sunt og kjempegodt!

  1. Grill paprika og chili i en grillpanne eller under grill i ovn til skinnet er helt svart. Legg alt over i en bolle (eller lignende), dekk bollen med plastfolie og la grønnsakene ligge slik til de har blitt litt avkjølt, ca. 10 minutter.
    Grill paprika og chili i en grillpanne eller under grill i ovn til skinnet er helt svart. Legg alt over i en bolle (eller
lignende), dekk bollen med plastfolie og la grønnsakene ligge slik til de har blitt litt avkjølt, ca. 10 minutter.
  2. Fjern skinn og kjerner og skjær paprika og chili i små biter. Skrell og skjær mangoen i små terninger og finsnitt vårløken. Bland sammen paprika, chili, mango og vårløk.
    Fjern skinn og kjerner og skjær paprika og chili i små biter. Skrell og skjær mangoen i små terninger og finsnitt vårløken. Bland sammen paprika, chili, mango og vårløk.
  3. Tilsett olivenolje, limesaft og balsamicoeddik. Smak salsaen til med salt og pepper og bland til slutt inn hakket koriander.
    Tilsett olivenolje, limesaft og balsamicoeddik. Smak salsaen til med salt og pepper og bland til slutt inn hakket koriander.