Grillet smakspaprika med fetaost

Grillet smakspaprika med fetaost

Ingredienser

Grillet smakspaprika med fetaost

2 stk smakspaprika
300 gr fetaost
2 never basilikum
2 dl crème fraîche
2 stk chili

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Rask og deilig rett som kan serveres som en del av et tapasbord, eller som tilbehør til f.eks. biff.

  1. Start med å lage fetaostkremen. Rør sammen fetaost med basilikumbladene og creme fraiche (kan byttes ut med gresk yoghurt).
  2. Del paprikaen i to på langs og fjern kjernen. Fyll med 1/4 av fetaostkremen i hver paprikadel, og fordel utover.
  3. Legg de fylte paprikaene på et dobbelt lag aluminiumsfolie og grill på middels høy varme i 10 til 15 minutter, til paprikaen har blitt myk. Ha over litt strimlet grillet chili og ekstra basilikum til pynt.