Grilltomat med squash og mozzarella

Grilltomat med squash og mozzarella
Litt sunnere

Ingredienser

Grilltomat med squash og mozzarella

4 stk plomme- eller klasetomat
0,5 stk squash
1,5 stk mozzarella
4 ss pesto
4 stk cocktailpinner
salt
pepper

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på grillet tomat med mozzarella og squash. Perfekt som tilbehør eller forrett!

  1. Skjær av en liten flik i bunnen av tomatene slik at de står stødig. Del hver tomat i tre skiver. Skjær squash og mozzarella i 8 skiver (ca. 1 cm tykke).
    Skjær av en liten flik i bunnen av tomatene slik at de står stødig. Del hver tomat i tre skiver. Skjær squash og mozzarella i 8 skiver (ca. 1 cm tykke).
  2. Sett sammen grilltomatene med annenhver skive tomat, squash og mozzarella. Legg en liten skje pesto mellom lagene og krydre lett med salt og kvernet pepper. Sett på «tomatlokket» og stikk i en pinne så alt holder seg på plass.
    Sett sammen grilltomatene med annenhver skive tomat, squash og mozzarella. Legg en liten skje pesto mellom lagene og krydre lett med salt og kvernet pepper. Sett på «tomatlokket» og stikk i en pinne så alt holder seg på plass.
  3. Tilberedes på grill med et dobbelt lag aluminiumsfolie som «stekebrett», eller i stekeovnen ved 180 grader i ca. 10–12 minutter.
    Tilberedes på grill med et dobbelt lag aluminiumsfolie som «stekebrett», eller i stekeovnen ved 180 grader i ca. 10–12 minutter.