Hjemmelaget tomatsuppe med kokt egg og pølsebiter

Hjemmelaget tomatsuppe med kokt egg og pølsebiter
Litt sunnere

Ingredienser

Tomatsuppe med pølsebiter og egg

4 stk magre wienerpølser
0,5 stk chili
1 stk løk
3 stk hvitløksfedd
1 boks hakkede tomater
6 dl kyllingkraft eller- buljong
2 stk egg
salt
olivenolje til steking
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Hjemmelaget suppe av tomat med kokt egg og pølsebiter er et smakfullt og raskt måltid som passer til både lunsj og middag. Ha gjerne i makaroni om du ønsker det.

  1. Denne oppskriften på hjemmelaget tomatsuppe med kokt egg og pølsebiter er super enkel og kjapp.
    Denne oppskriften på hjemmelaget tomatsuppe med kokt egg og pølsebiter er super enkel og kjapp.
  2. Hakk chili, løk og hvitløk og skjær pølser i biter.
    Hakk chili, løk og hvitløk og skjær pølser i biter.
  3. Hardkok, skrell og del egg.
    Hardkok, skrell og del egg.
  4. Fres løk, hvitløk og chili i olivenolje i en kjele. Tilsett tomater og kraft, kjør suppen jevn med en stavmikser, tilsett pølsebiter og kok opp. Smak til med salt og pepper og server med egg.
    Fres løk, hvitløk og chili i olivenolje i en kjele. Tilsett tomater og kraft, kjør suppen jevn med en stavmikser, tilsett pølsebiter og kok opp. Smak til med salt og pepper og server med egg.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!
  6. Næringsinnhold pr 100g: energi kcal 54 (kalorier), protein 4g, karbohydrat 1g, fett 4g, derav mettet fett 1g, salt 0,9g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.