Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner

Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner
Litt sunnere

Ingredienser

Hvitløksstekt grønnkål med granateplekjerner

500 gr grønnkål
6 stk hvitløksfedd
litt olivenolje
4 ss granateplekjerner

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Denne oppskriften på stekt grønnkål er flott som tilbehør til alt av kjøtt, fugl og fisk.

  1. Riv grønnkålbladene av den harde stilken, og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver. Fres hvitløken lett gyllen i en olivenolje i en stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek den under stadig omrøring i et par minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. Grønnkålen skal bli saftig og myk men fortsatt bevare sin flotte grønnfarge og sprø konsistens. Hell den stekte grønnkålen over på en tallerken og dryss over granateplekjerner. Server som tilbehør til kjøtt eller fisk.