Lun og kremet nypotetsalat

Lun og kremet nypotetsalat

Ingredienser

600 g nypoteter
2 dl Creme fraiche
4 stk reddiker
2 stk vårløk
1 stk rødløk
1 stk bunt gressløk
1 salt
1 pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lag en lun og knallgod potetsalat med rødløk, vårløk, gressløk og creme fraiche som passer perfekt til sommerens grillretter. Enkel og god oppskrift.

  1. Vask og skrubb potetene, og kok dem møre i saltet vann.
  2. Hell av kokevannet og damp potetene tørre.
  3. La potetene avkjøle seg noe før du deler dem i to eller fire.
  4. Ha potetene over i en liten bolle og tilsett creme fraiche, skivede reddiker, finsnittet rødløk, finsnittet vårløk, grovhakket gressløk, en god klype flaksalt og litt kvernet pepper.
    Ha potetene over i en liten bolle og tilsett creme fraiche, skivede reddiker, finsnittet rødløk, finsnittet vårløk, grovhakket gressløk, en god klype flaksalt og litt kvernet pepper.
  5. Vend alt raskt sammen og server.