Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

Ingredienser

Lun salat med asparges, egg og serranoskinke

1 bunt grønn asparges
4 stk egg
150 g blandet salat
2 stk avokado
80 g serranoskinke
0,5 dl olivenolje
0,5 stk sitron
8 stk valnøtter
6 stk soltørkede tomater
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En mettende og smakfull salat til både middag og lunsj. Serranoskinken kan byttes ut med varmrøkt makrell eller laks.

  1. En mettende og smakfull salat til både middag og lunsj. Serranoskinken kan byttes ut med varmrøkt makrell eller laks.
    En mettende og smakfull salat til både middag og lunsj. Serranoskinken kan byttes ut med varmrøkt makrell eller laks.
  2. Rens, skrell og kok asparges knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3 min. Kok egg, i ca. 6-7 min.
    Rens, skrell og kok asparges knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3 min. Kok egg, i ca. 6-7 min.
  3. Vask salat, rens og del avokado, skjær tomat i skiver og del eggene. Knus valnøtter og bland i dressingen.
    Vask salat, rens og del avokado, skjær tomat i skiver og del eggene. Knus valnøtter og bland i dressingen.
  4. Anrett salat, avokado, tomater og asparges på tallerkener, og topp med serranoskinke og egg. Ha over dressing og server.
    Anrett salat, avokado, tomater og asparges på tallerkener, og topp med serranoskinke og egg. Ha over dressing og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!