Nepe- og reddiksalat med yoghurtdressing

Nepe- og reddiksalat med yoghurtdressing
Litt sunnere

Ingredienser

250 g neper
200 g reddiker
2 ss hakket gressløk
2 dl yoghurt naturell
1 stk hvitløksfedd
1 ss olivenolje
1 ts sitronsaft
sukker
salt
pepper

Vanskelighetsgrad

Middels

Både neper og reddiker er nydelig rå, så hvorfor ikke lage en lekker og knasende sprø råkost i flere lag? Resultatet av denne oppskriften på reddiksalat med neper er en sommerlig råkostsalat som er spesielt god til grillet fisk.

  1. Rens neper og reddiker og skjær i tynne skiver.
  2. Bland sammen yoghurt, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker.
    Bland sammen yoghurt, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker.
  3. Bland sammen yoghurt, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft til dressingen. Smak til med salt, kvernet pepper og en klype sukker.