Nypoteter med gressløkdipp

Nypoteter med gressløkdipp

Ingredienser

Saltkokte nypoteter med pepperrot- og gressløkdipp

600 gr nypoteter
4 ss havsalt
2 dl rømme
1 ss finrevet pepperrot
3 ss finhakket gressløk

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Saltkokte nypoteter med pepperrot- og gressløkdipp er perfekt tilbehør til sommermaten!

  1. Vask potetene og sjekk at skallet er inntakt. Kok opp vannet til potetene i en passe stor kasserolle og legg i potetene. Det skal ikke være mer vann enn at det akkurat dekker potetene.
  2. Tilsett saltet og kok potetene møre. Hell av kokevannet og damp potetene tørre i kasserollen. Skallet skal bli litt rynkete og få en tynn saltskorpe.
    Tilsett saltet og kok potetene møre. Hell av kokevannet og damp potetene tørre i kasserollen. Skallet skal bli litt rynkete og få en tynn saltskorpe.
  3. PEPPERROT- OG GRESSLØKDIPP: Smak rømmen til med finrevet pepperrot og tilsett hakket gressløk. Server de saltkokte nypotetene varme med dippen ved siden av.
    PEPPERROT- OG GRESSLØKDIPP:
Smak rømmen til med finrevet pepperrot og tilsett hakket gressløk. Server de saltkokte nypotetene varme med dippen ved siden av.