Rask og sunn grønnkålchips

Rask og sunn grønnkålchips
Litt sunnere

Ingredienser

grønnkål
olivenolje
salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Sprø grønnkålchips - at noe så sunt kan være så godt!

  1. Sett stekeovnen på 175 grader.
  2. Skyll og rens grønnkålen. Riv bladene i grove biter.
  3. Gni inn grønnkålen med litt olivenolje og fordel grønnkålen utover et stekebrett med bakepapir, dryss over en klype salt.
    Gni inn grønnkålen med litt olivenolje og fordel grønnkålen utover et stekebrett med bakepapir, dryss over
en klype salt.
  4. Stek grønnkålen ved 175 grader (bruk varmluft) til grønnkålen blir sprø. Det tar ikke så lang tid, ca. 15 minutter. Hvis bladene virker litt tykke, kan du snu dem en gang underveis i stekingen og eventuelt legge til 5 minutter på steketiden.