Salatwraps med tunfisk

Salatwraps med tunfisk
Litt sunnere

Ingredienser

1 stk hjertesalat
1 boks tunfisk i olje
1 dl majones
2 ss kapers
0,5 stk rødløk
2 ss bladpersille hakket
1 ss estragon hakket
0,5 stk sitron

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Hjertesalat med tunfiskrøre er et nydelig lite måltid som like gjerne kan være en rett på koldtbordet. Her fungerer de sprø hjertesalatbladene som små grønne wraps. Enkelt og godt, og en delikat fingermat-salat!

  1. Rens salaten og del bladene fra hverandre. Skyll og tørk bladene.
  2. Hell oljen av tunfisken (ta vare på den) og mos tunfisken med en gaffel.
  3. Ha majonesen i en bolle, visp inn oljen fra tunfisken og sitronsaften.
  4. Tilsett tunfisk, grovhakket kapers, finhakket rødløk, persille og estragon. Bland alt godt sammen til en jevn røre.
    Tilsett tunfisk, grovhakket kapers, finhakket rødløk, persille og estragon. Bland alt godt sammen til en jevn røre.
  5. Fordel røren på salatbladene, og dryss over litt ekstra urter og finhakket rødløk.