Smørdampet grønnkål

Smørdampet grønnkål
Litt sunnere

Ingredienser

300 g grønnkål , vasket og strimlet
1,5 ss smør
vann
salt
gressløk , grovhakket

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grønnkålen er supersunn, og godt tilbehør til for eksempel kylling eller hvit fisk.

  1. Ingredienser
    Ingredienser
  2. Kok opp 1–2 cm vann i en romslig kasserolle, tilsett smør og en klype salt. Ha i grønnkålen og la det koke over høy varme til det meste av vannet har fordampet, eller til grønnkålen er knapt mør. Bruk lokk, men la samtidig litt av dampen slippe ut.
    Kok opp 1–2 cm vann i en romslig kasserolle, tilsett smør og en klype salt. Ha i grønnkålen og la det koke over høy varme til det meste av vannet har fordampet, eller til grønnkålen er knapt mør. Bruk lokk, men la samtidig litt av dampen slippe ut.
  3. Serveres straks, gjerne med litt grovhakket gressløk på toppen.
    Serveres straks, gjerne med litt grovhakket gressløk på toppen.