Kalkunfilet Fugl

Kalkunfilet

Kalkunfilet er enkel og raffinert mat å servere. Fersk kalkunfilet selges hel (1500 g og 750 g) eller i skiver. Dette er rent, magert, smakfullt og mørt kjøtt som er enkelt å tilberede, og som kan serveres med all slags tilbehør. Kalkunkjøtt er også utmerket å grille

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Litt om Kalkunfilet

Næringsinnhold

Hel kalkun med skinn inneholder 13,8 % fett.

Brystfileten uten skinn har forsvinnende lite fett. Bare 0,5 %.

Innkjøp(mengde)

På hel kalkun beregner man ca 500 gram pr. porsjon/person. Har man rent kjøtt, for eksempel filet eller bryst regner man ca. 200 gram pr. porsjon/person.

Oppbevaring

Når du har kjøpt kalkun må det som andre kjølevarer, legges rett inn i kjøleskapet når du kommer hjem.

Der er kalkunen holdbar til påstemplet dato, hvis du ikke har åpnet emballasjen. Med åpnet emballasje er kalkunen eller kalkunproduktene holdbare i to-tre dager i kjøleskap.

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.