Kyllinglår Fugl

Kyllinglår

Hos Meny finner du flere varianter av kyllinglår. Vi har ferdig grillede i varmeskapet, pakkede i kjøledisken - både marinerte, krydrede og naturelle. I tillegg finner du også kyllinglår i frysedisken.

I sesong

  • Vinter
  • Vår
  • Sommer
  • Høst

Tips

Hele lår kan stekes som de er, eller deles i to ved leddet til kyllingklubber og overlår. Kyllingklubbene egner seg best til steking, mens overlårene også kan brukes i kokte retter.

Litt om Kyllinglår

Tilberedning

Ferdigstekte kyllinglår, eller kyllingklubber, representerer særlig hverdagsgrilling på en god måte. Krydre gjerne litt ekstra, eller pensle med en god grillolje. Grill med varmen direkte under kjøttet, og bruk god varme. Snur du den ofte blir den ikke svidd, og du får den deilige og sprø stekeflaten.

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.