Asiatisk kyllingtaco med agurk og chili

Asiatisk kyllingtaco med agurk og chili

Ingredienser

Asiatisk kyllingtaco med agurk og chili

12 st mais- eller hvetetortillas (10-12 cm i diameter). Se egen oppskrift eller kjøp ferdige.
1 hel fersk kylling
2 dl asian BarbieKu-saus (Flying Culinary Cirkus)
1 porsjon agurk- og chilisalat (se egen oppskrift)

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Prøv Asiatisk kyllingtaco med agurk og chili. En deilig vri på den klassiske tacoen.

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie eller damp dem i en asiatisk bambussteamer.
    Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie eller damp dem i en asiatisk bambussteamer.
  2. Kok opp en kjele med vann og legg i kyllingen. La den trekke i vannet i 1 ½ time.
    Kok opp en kjele med vann og legg i kyllingen. La den trekke i vannet i 1 ½ time.
  3. Ta den opp av vannet, avkjøl litt og riv av kjøttet i små biter fra beina. Ha litt matolje i en stor stekepanne og tilsett kyllingkjøttet. Stek til kjøttet er litt sprøtt og tilsett asian BarbieKu saus (Flying Culinary Circus).
    Ta den opp av vannet, avkjøl litt og riv av kjøttet i små biter fra beina. Ha litt matolje i en stor stekepanne og tilsett kyllingkjøttet. Stek til kjøttet er litt sprøtt og tilsett asian BarbieKu saus (Flying Culinary Circus).
  4. Legg kjøttet på tortillaene med og agurk- og chilisalaten på toppen.
    Legg kjøttet på tortillaene med og agurk- og chilisalaten på toppen.