Chilimania kyllingwrap med isbergsalat og ris

Chilimania kyllingwrap med isbergsalat og ris

Ingredienser

4 stk mais- eller hvete tortillas
400 g kyllingfilet
1 dl Chilimania glaze , Flying Culinary Circus
2 dl ris , kokt
0,5 stk isbergsalat
1 dl yoghurt naturell

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Chilimania glaze fra Flying Culinary Circus og tortillas kan du enten kjøpe ferdig hos MENY, eller lage selv fra bunnen av.

  1. Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
    Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
  2. Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett chilimania glaze mot slutten av stekingen, smak til med salt og pepper.
    Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett chilimania glaze mot slutten av stekingen, smak til med salt og pepper.
  3. Kok ris og hold den varm. Finsnitt isbergsalat og vend i yoghurt.
    Kok ris og hold den varm. Finsnitt isbergsalat og vend i yoghurt.
  4. Fordel ris, kylling og salat på de fire lefsene og rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.
    Fordel ris, kylling og salat på de fire lefsene og rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.

Oppskrift fra

Litt sunnere tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter