Club Sandwich

Club Sandwich

Ingredienser

2 stk skriver bacon
1 stk tynn skive kyllingfilet
olivenolje til steking
3 stk skiver loff
sitronsaft
majones eller sennep
2 stk salatblader
1 stk tomat i skiver
pepper
salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lunsjklassikeren club sandwich er en saftig godbit med kyllingfilet, bacon, tomat, salat, majones og toastbrød.

  1. Begynn med å steke bacon og kylling i litt olje, enten på grillen eller i stekespanna. Krydre gjerne kyllingen med salt og pepper.
  2. Kutt deretter opp tomaten i skiver og riv noen salatblader. Stek gjerne loffskivene litt på panna eller på grillen.
  3. Smør tre skiver toast med majones og/eller sennep på alle tre. Legg litt salat på en skive og deretter den ferdigstekte kyllingen. Legg deretter på en ny toastskive og deretter tomat, bacon og litt salt og pepper.
    Smør tre skiver toast med majones og/eller sennep på alle tre. Legg litt salat på en skive og deretter den ferdigstekte kyllingen. Legg deretter på en ny toastskive og deretter tomat, bacon og litt salt og pepper.
  4. Til slutt, på med den siste skiven loff som et lokk. Sett i to grillpinner og del i 2. Server gjerne med ovnsbakte poteter eller pommes frites og aioli, da har du middagen i boks.