Indisk kyllinggryte med raita og ris

Indisk kyllinggryte med raita og ris

Ingredienser

Indisk kyllinggryte

400 g kyllingkjøttdeig
1 stk løk
1 pk raitamiks
200 g frosne erter
3 dl matyoghurt
1 glass indisk saus

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En nydelig oppskrift på indisk kyllinggryte som er ferdig i en fei! En deilig og barnevennlig middag som fort blir en middagsfavoritt.

  1. Prøv gjerne en indisk saus som korma eller tikka masala. Velg grønnsaker etter smak. Server gjerne med ris.
    Prøv gjerne en indisk saus som korma eller tikka masala. Velg grønnsaker etter smak. Server gjerne med ris.
  2. Finhakk løk. Ha litt olje i en stekepanne og fres løken til den er myk.
    Finhakk løk. Ha litt olje i en stekepanne og fres løken til den er myk.
  3. Tilsett kyllingkjøttdeig og stek til den skifter farge. Rør inn saus og erter. La småkoke i ca. 5 min.
    Tilsett kyllingkjøttdeig og stek til den skifter farge. Rør inn saus og erter. La småkoke i ca. 5 min.
  4. Bland yoghurt og raitamiks, og server til gryten.
    Bland yoghurt og raitamiks, og server til gryten.
  5. Godt og enkelt! En enkel kyllinggryte oppskrift får man ikke for mye av.
    Godt og enkelt! En enkel kyllinggryte oppskrift får man ikke for mye av.