Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Ingredienser

4 stk kyllingfilet
4 ss søt chilisaus
0,5 stk cantaloupe melon eller en annen melon
2 stk mango
1 stk isbergsalat
1 stk rød chili
1 stk lime
3 dl melonyoghurt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Frukt passer godt til kylling - særlig på varme sommerdager, men også resten av året. Dressing på salaten er så enkelt som melonyoghurt.

  1. Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
  3. Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.

Oppskrift fra