Kyllingfilet med soppsaus

Kyllingfilet med soppsaus

Ingredienser

Kyllingfilet med soppsaus

4 stk kyllingfileter
3 dl ris
0,5 stk løk
200 g sjampinjong
2 dl crême fraiche
1 ss soyasaus
3 dl kyllingkraft. eller buljong
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En god og kremet oppskrift på kylling og soppsaus som er lett å lage! Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.

  1. En god og kremet kyllingrett som er lett å lage!Varier sopp etter sesong og smak. Prøv rosmarin i sausen
    En god og kremet kyllingrett som er lett å lage!Varier sopp etter sesong og smak. Prøv rosmarin i sausen
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
    Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
  4. Fres løk og sopp i olje til en stekepanne. Hell over kraft, crème fraîche og soyasaus. La småkoke i ca. 10 min. Smak til med salt og pepper.
    Fres løk og sopp i olje til en stekepanne. Hell over kraft, crème fraîche og soyasaus. La småkoke i ca. 10 min. Smak til med salt og pepper.
  5. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. Server med kokt ris og soppsaus.
    Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. Server med kokt ris og soppsaus.
  6. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter