Kyllingtaco med cashew og klementin

Kyllingtaco med cashew og klementin
Litt sunnere

Ingredienser

Kyllingtaco med cashew og klementin

12 stk mais- eller hvetetortillas (8-10 cm i diameter) Lag selv eller kjøp ferdig.
500 g kyllingkjøttdeig
1 dl cashewnøtter
1,5 dl thai glaze (Flying Culinary Circus)
2 stk hjertesalat
2 stk klementin
salsa (se egen oppskrift)

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på frisk taco med kylling! Prøv tilbehør som nøtter og klementiner.

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
    Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
  2. Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze (Flying Culinary Circus).
    Stek kjøttdeigen i en panne og tilsett nøttene og glaze (Flying Culinary Circus).
  3. Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger.
    Lag grønn salsa ifølge oppskriften. Finsnitt salaten, skrell klementinene og kutt i terninger.
  4. Ha litt salat på tortillaene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.
    Ha litt salat på tortillaene, kjøtt, terninger med klementiner, og deretter striper med grønn salsa på toppen.