Kyllingwok med sitrongress, ingefær og chili

Kyllingwok med sitrongress, ingefær og chili
Litt sunnere

Ingredienser

500 g kyllingfilet
2 stk løk
1 pk sukkererter
1 stk gulrot
4 ss solsikkeolje
4 stk hvitløksfedd
30 g fersk ingefær
2 ts chili , finhakket
3 stilker sitrongress
2 ss sukker
0,5 stk lime , presset
1 potte koriander
2 ss fiskesaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Denne herlige woken er full av gode smaker, og sunne, gode råvarer.

  1. Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok. Kutt kjøttet i biter, grønnsakene i tynne strimler, finkutt hvitløk, ingefær og chili og riv sitrongress.
  2. Ha i oljen, så kjøttet. La bitene få stekeskorpe på begge sider før du tilsetter løk og gulrot. Rør godt rundt og la frese på høy varme.
  3. Ha i chili, ingefær, hvitløk og sitrongress. Stek videre.
  4. Dryss over sukker og tilsett fiskesaus og limejuice. Ha deretter i sukkerertene og la alt surre i 1 minutt.
  5. Dryss over grovhakket koriander før servering.
  6. Server gjerne woken med ris eller nudler.

Oppskrift fra