Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Ingredienser

Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

4 stk marinerte kyllinglår
4 stk poteter
110 g smør
3 ss finhakket persille
4 stk maiskolber

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.

  1. Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
    Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
  2. Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
    Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
  3. Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
    Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
  4. Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
    Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!