Marinerte kyllinglår med tomat og pastasalat

Marinerte kyllinglår med tomat og pastasalat

Ingredienser

Marinerte kyllinglår med tomat og pastasalat

4 stk marinerte kyllinglår
500 g pasta
12 stk cherrytomater
2 ss pesto
2 dl fløte
2 ss pinjekjerner

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillede kyllinglår er alltid en suksess for store som små. Bytt gjerne ut pasta med kokte nypoteter som tilbehør.

  1. Grillede kyllinglår er alltid en suksess for store som små. Bytt gjerne ut pasta med kokte poteter
    Grillede kyllinglår er alltid en suksess for store som små. Bytt gjerne ut pasta med kokte poteter
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to, tre dem på spyd. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.
    Kok pasta etter anvisning på pakken. Del tomatene i to, tre dem på spyd. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne.
  3. Grill kyllinglårene i ca. 8 min. på hver side, eller stek i ovnen på 225 °C i ca. 20 min. La tomatene grille eller steke med etter halve steketiden.
    Grill kyllinglårene i ca. 8 min. på hver side, eller stek i ovnen på 225 °C i ca. 20 min. La tomatene grille eller steke med etter halve steketiden.
  4. Kok opp pesto og fløte i en kjele, hell sausen over pastaen. Topp med tomater og ristede pinjekjerner og server med kyllinglårene.
    Kok opp pesto og fløte i en kjele, hell sausen over pastaen. Topp med tomater og ristede pinjekjerner og server med kyllinglårene.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Litt sunnere tips

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter