Mulligatawnysuppe

Mulligatawnysuppe

Ingredienser

1 stk kokt høne , kjøttet
100 g grønne linser
2 stk løk
2 ts karri
2 ss smør
1 l kraft fra koking, evt buljong
1 boks kokosmelk
1 dl kremfløte
1,5 ts salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En deilig indisk hønsesuppe, med massevis av karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren? Grevinnen foretrekker suppen med sherry i glasset.

  1. Kok linsene etter anvisning på posen.
  2. Finhakk løk og fres den med karri i hønsefett (smør) til den er blank.
  3. Tilsett hønsekraft, kokosmelk, fløte og linser.
  4. Kok opp og ha i oppskåret hønsekjøtt. Smak til med salt før servering.

Oppskrift fra